Bokning - Rapporter och statistik - Webinar

LJ System inbjuder till kurs anpassad speciellt för dig som arbetar med rapporter och statistik i FAS Bokning. Vi går igenom de standardrapporter som finns i programmet men visar även hur man kan bygga sina egna rapporter, både som listor och kalkylblad. Vi tipsar om hur man enklast får fram den statistik man önskar. Både den som varje år krävs in från församlingarna men vi visar även hur man kan få fram egna uppbyggda statistikmätpunkter och deltagarmallar. 

Kursen hålls som "Webinar" dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna.

Innehåll

Målgrupp

Kursen vänder sig till personal som arbetar i FAS Bokning.

Förkunskaper

Inga men det är inte en nackdel att ha gått grundkursen.

Medverkande

Sandra Friberg, LJ System

Dokumentation

Kursdokumentation ingår i kursavgiften.

Priser

Pris för kursen: 1 195 kr. Priset är exklusive moms. I priset ingår kursdokumentation. Anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång. 
Vid förhinder är naturligtvis en arbetskamrat från församlingen/pastoratet välkommen att ersätta dig. Kursen genomförs vid minst tre deltagare.

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.