25

september

Redovisning - Rapporter

WebinarVisst vore det roligt att kunna presentera budgeten med bra och snygga rapporter! Här du får lära dig både hur befintliga rapporter kan användas/förändras samt hur du gör egna rapporter på ett enkelt sätt. Du får lära dig mycket om hur rapporterna är uppbyggda samt vilka möjligheter som finns avseende sökning, sortering mm. Du kommer att få många användbara tips som går att använda till såväl budget som bokslut. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna.
Mer information

4

oktober

Bokning grundkurs, halvdag

WebinarLJ System inbjuder till en grundkurs i det helt webbaserade FAS Bokning. Vi går igenom alla delar i bokningssystemet från att registrera bokningar till fakturering och rapporter, appar samt kopplingar till Reskontra och Kyrkogård. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Inga övningar ingår.
Mer information

23

oktober

Anläggning - inför K3

WebinarLJ System inbjuder till kurs i FAS Anläggning. Här går vi igenom samtliga funktioner men lägger extra stor vikt vid hur man ändrar till/registrerar komponenter enligt K3-regelverket.  Efter genomgången kurs klarar du lätt av att lägga in komponenterna. Vi går också noga igenom hur man ska använda uppgiften Kategori och betydelsen av denna. Detta är därför inte enbart en kurs för nybörjaren utan i högsta grad även för dig som har haft Anläggning under lång tid.
Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna och genomför övningar med belysande exempel.
Mer information

24

oktober

Kyrkogård grundkurs

Kista, StockholmLJ System inbjuder till en tvådagars grundkurs med datorövningar där dag 1 (24/10) ägnas åt gravboken och dag 2 (25/10) åt gravskötsel. Välj om du vill gå en eller två dagar, men vi rekommenderar att du går båda för att få ett helhetsperspektiv. Ta tillfället i akt att få lära dig mycket av de möjligheter som FAS Kyrkogård erbjuder!
Mer information

2

november

Lön fördjupning

WebinarLJ System inbjuder till fördjupningskurs i FAS Lön. Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Under kursdagen tittar vi bl.a. på vad i personinställningarna som påverkar i olika situationer som löneberedning, anställningsbevis, inrapporteringar mm. Vi tar upp frågor som hur och när man ska använda flera befattningar. Vi går också igenom vad man bör tänka på vid ändring av anställningsform, vad som påverkar semesteruppgifterna samt mycket annat matnyttigt.
Mer information

14

november

Kyrkogård grundkurs

WebinarLJ System inbjuder till en tvådagars grundkurs med datorövningar där dag 1 (14/11) ägnas åt gravboken och dag 2 (15/11) åt gravskötsel. Välj om du vill gå en eller två dagar, men vi rekommenderar att du går båda för att få ett helhetsperspektiv. Ta tillfället i akt att få lära dig mycket av de möjligheter som FAS Kyrkogård erbjuder! Kursen hålls som "Webinar" dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Möjlighet till frågor och diskussion kommer självklart att finnas!
Mer information

29

november

Kyrkogård grundkurs

LundLJ System inbjuder till en tvådagars grundkurs med datorövningar där dag 1 (29/11) ägnas åt gravboken och dag 2 (30/11) åt gravskötsel. Välj om du vill gå en eller två dagar, men vi rekommenderar att du går båda för att få ett helhetsperspektiv. Ta tillfället i akt att få lära dig mycket av de möjligheter som FAS Kyrkogård erbjuder!
Mer information