Bokning grundkurs - Webinar

LJ System inbjuder till en grundkurs i det helt webbaserade FAS Bokning. Vi går igenom alla delar i bokningssystemet från att registrera bokningar till fakturering och rapporter, appar samt kopplingar till Reskontra och Kyrkogård. 

Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Inga övningar ingår.

Innehåll

Målgrupp

Alla på församlingen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Medverkande

Sandra Friberg, LJ System

Dokumentation

Kursdokumentation ingår i kursavgiften. Denna mailas ut som pdf i god tid innan kurstillfället.

Priser

1 695 kr/person. Om ni anmäler 5 personer eller fler från samma församling erhåller ni en rabatt på 10% på totalbeloppet. Priset är angivet per deltagare. Kursdokumentation ingår i kursavgiften och skickas via mail i samband med kallelsen. 
Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid minst 3 deltagare.

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.