Budget i FAS - Lund

LJ System inbjuder till ett budgetseminarium där vi går igenom alla delarna i budgetmodulen. Kursen vänder sig till dig som vill få en grundlig genomgång av budgetmodulens alla verktyg i FAS, men även till dig som vill få en repetition av rutinerna. Vi går också igenom lämpliga budgetrapporter samt ger tips om hur du jobbar effektivt i systemen. Vi tar även upp aktuella frågeställningar samt ger andra tips gällande budgetarbetet. Har du aldrig deltagit i en budgetkurs gällande FAS är detta absolut kursen för dig!

Innehåll

Målgrupp

Ekonomipersonal som arbetar med budget.

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om budgetarbete.

Medverkande

Marie Gustafsson, LJ System AB

Dokumentation

Kurskompendium med detaljerade anvisningar om hur man använder FAS Budgetfunktioner mm.

Priser

3 250:- exkl moms. Priset är angivet per deltagare. I priset ingår kursdokumentation, lunch samt fika på för- och eftermiddag. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid minst 8 deltagare.

Övrig information

Om du bokar rum på Hotell Lundia, Hotell Grand eller Hotell Finn så ges 15% rabatt på rumspriset! Uppge bokningskod LJSYS vid bokningen. Koden gäller även vid bokning via Hotel Lundia-appen.

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.