Lön - årsskifte samt nyheter 2019 - Lund

LJ System inbjuder härmed till årets kanske viktigaste seminariedag i FAS Lön. Denna gång koncentrerar vi oss helt och hållet på Lön. Bl.a. tar vi upp ny pensionsinrapportering samt alla nyheter som gäller fr o m 2019  som t.ex. helt ny inrapportering av arbetsgivardeklarationen på individnivå och ny beräkning av Karensavdrag vid sjukdom. Vi tar även upp såväl löneväxling som semesterväxling med de nyheter som finns på dessa områden samt ger som vanligt tips om avstämningsmöjligheter och annat matnyttigt.
Detta är en kurs för alla som arbetar med löner i FAS och något som ingen bör undvara!

Innehåll

Målgrupp

Personer som arbetar med löneadministration

Medverkande

Julia Almevi Munther, Lena Friberg, LJ System AB

Dokumentation

Kurskompendium med all information som behövs inför årsskiftet samt nyheter för 2019

Priser

En dag: 2 990:- exkl moms Priset är angivet per deltagare. I priset ingår seminariedokumentation, lunch samt kaffe på för- och eftermiddag. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Seminariet genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs. minst 8 stycken.

Övrig information

Behöver du boka hotell? På Hotell Lundia, Grand Hotell och Hotell Finn får du 15 % rabatt om du uppger deltagande i kurs hos oss på LJ System.

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.