Budget i FAS med PWC - Lund

LJ System inbjuder i samarbete med PWC till budgetseminarie i Lund. Kursdagen ägnas åt aktuella frågor och vad man ska tänka på i budgetarbetet samt hur man med det kraftfullla budgetverktyget i FAS enkelt skapar såväl nästa års budget som flerårsbudget. Vi går också igenom hur du via FAS får ut bra budgetrapporter såväl under budgetarbetets gång som till presentation av den färdiga budgeten. Med kursen följer två olika kurskompendium - ett från PWC och ett gällande FAS.

Innehåll

Målgrupp

Ekonomipersonal som arbetar med budget.

Förkunskaper

Kursen vänder sig framför allt till dig som har varit med på tidigare års seminarier och därför har grundläggande kunskaper om budgetmodulen. Är du helt ny på FAS rekommenderas i första hand de två övriga seminarierna.

Medverkande

Lena Friberg LJ System, Gert Wilkens PWC

Dokumentation

2 st kurskompendium varav ett avseende budgetnyheter mm samt ett med detaljerade anvisningar om hur man använder FAS Budgetfunktioner mm

Priser

3 090:- exkl moms. Priset är angivet per deltagare. I priset ingår två st kurskompendier, lunch samt fika på för- och eftermiddag. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid minst 12 deltagare.

Övrig information

Kursen riktar sig till dig som vill ha en extra tydlig genomgång av nyheter och budgetarbete och en enklare genomgång av FAS Budgetmodul.
Om du bokar rum på Hotell Lundia, Hotell Grand eller Hotell Finn erhåller du 15 % rabatt om du uppger att du deltager i kurs hos LJ System

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.