Budget i FAS - Lund

LJ System inbjuder till ett budgetseminarium där vi går igenom alla delarna i budgetmodulen. Kursen vänder sig till alla som vill få en grundlig genomgång av budgetmodulens alla verktyg i FAS. Vi går också igenom lämpliga budgetrapporter samt ger tips om hur du jobbar effektivt i systemen. Vi tar också upp aktuella frågeställningar som t.ex. K3 samt ger andra tips om budgethanteringen.

Innehåll

Målgrupp

Ekonomipersonal som arbetar med budget

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om budgetarbete.

Medverkande

Lena Friberg

Dokumentation

Kurskompendium med detaljerade anvisningar om hur man använder FAS Budgetfunktioner mm

Priser

2550:- Priset är angivet per deltagare. I priset ingår kursdokumentation, lunch samt fika på för- och eftermiddag. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid minst 6 deltagare

Övrig information

Om du bokar rum på Hotell Lundia, Hotell Grand eller Hotell Finn, ange att du ska gå utbildning hos LJ System så erhålles 10 % rabatt på rumspriset!

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.