FAS - Årsskifte i Lön & övriga system - Webinar

Vitec Samfundssystem bjuder in till en seminariedag där årsskiftesrutinerna i FAS Lön och övriga FAS-system behandlas. Under dagen lär vi oss använda helheten och integrationen både mellan och inom systemen. Du får också tips om rapporter, funktioner mm. Som vanligt tar vi också upp nyheter i lagstiftning inom både personal-/lön- och ekonomiadministrationen. En perfekt kursvariant för dig som inte kan ta dig till någon av våra kursorter!

Innehåll

Kort om: 
Om tid medges:

Målgrupp

Personer som arbetar med löneadministration och/eller bokslut, årsredovisning och årskörningar i Kyrkogård.

Medverkande

Marie Gustafsson och Gloria Owusu, Vitec Samfundssystem

Dokumentation

Kurskompendium med all information som behövs inför årsskiftet.

Priser

3 150:- exkl moms. Priset är angivet per deltagare. I priset ingår seminariedokumentation som skickas ut via mail till samtliga deltagare. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Seminariet genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs. minst 6 stycken.

Övrig information

Webinar: Deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren. Möjlighet till frågor och diskussioner kommer självklart att finnas. Hur dagen är upplagd: Första delen av dagen ägnas åt alla de inrapporteringar som görs från lönesystemet. Resten av dagen ägnas åt diverse olika funktioner som finns för att underlätta årsskiftesrutinerna i samtliga system (även i FAS Lön). Vi kommer också som vanligt att ägna en del av tiden åt olika avstämningsfrågor.

Anmälan