Kyrkogård - Gravbok (Nyhet!) - Webinar

Vitec Samfundssystem inbjuder till kurs i FAS Kyrkogård, Gravbok. Ta tillfället i akt att lära dig grunderna i gravboken. Kursen hålls som "webinar" dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna. Möjlighet till frågor och diskussion kommer självklart att finnas!

Innehåll

Gravbok med hantering av kyrkogårdar, grav, gravplats och minneslund.

Målgrupp

Den som inte tidigare har arbetat i FAS Kyrkogård, eller som i en mindre omfattning kommer att arbeta med administration av gravboken och vill få en grundläggande kurs som innehåller de viktigaste delarna om gravboken.

Förkunskaper

Inga speciella förkunskaper krävs.

Medverkande

Anna Lindborg, Vitec Samfundssystem

Dokumentation

Kursdokumentation ingår i kursavgiften. Denna mailas ut som pdf i god tid innan kurstillfället.

Priser

1 790 kr/person. Om ni anmäler flera deltagare från samma församling/pastorat utgår en rabatt om 10% för deltagare nr 5-9 samt 15% för deltagare nr 10 och uppåt. Priset är angivet per deltagare. Kursdokumentation ingår i kursavgiften och skickas via mail i samband med kallelsen. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid minst 5 deltagare.

Anmälan