Lön fördjupning - Webinar

LJ System inbjuder till fördjupningskurs i FAS Lön. Under kursdagen tittar vi bl.a. på vad i personinställningarna som påverkar i olika situationer som löneberedning, anställningsbevis, inrapporteringar mm. Vi tar upp frågor som hur och när man ska använda flera befattningar. Vi går också igenom vad man bör tänka på vid ändring av anställningsform, vad som påverkar semesteruppgifterna, tittar på nyheterna kring AGI och karensavdrag som införts 2019 samt mycket annat matnyttigt.Kursen hålls som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna.

Innehåll

Målgrupp

Användare av FAS Lön som vill fördjupa sina kunskaper i programmet. Kursen vänder sig även till användare som har arbetet en längre tid med lönearbete och som vill fräscha upp sina kunskaper samt skaffa sig fler tips som man kan ha nytta av i sitt lönearbete.

Förkunskaper

Grundkunskap i FAS Lön.

Medverkande

Julia Almevi Munther, LJ System

Dokumentation

Kursdokumentation med övningar och tips. Övningarna visas och utförs av kursledaren under kurstillfället.

Priser

2 650 kr per deltagare. I priset ingår kursdokumentation. Priset är angivet exklusive moms. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs minst fem personer.

Anmälan