Lön fördjupning - Lund

LJ System inbjuder till fördjupningskurs i FAS Lön. Under kursdagen tittar vi bl.a. på vad i personinställningarna som påverkar i olika situationer som löneberedning, anställningsbevis, inrapporteringar mm. Vi tar upp frågor som hur och när man ska använda flera befattningar. Vi går också igenom vad man bör tänka på vid ändring av anställningsform, vad som påverkar semesteruppgifterna, tittar på nyheterna kring AGI och karensavdrag som införts 2019 samt mycket annat matnyttigt.

Innehåll

Målgrupp

Användare av FAS Lön som vill fördjupa sina kunskaper i programmet. Kursen vänder sig även till användare som har arbetet en längre tid med lönearbete och som vill fräscha upp sina kunskaper samt skaffa sig fler tips som man kan ha nytta av i sitt lönearbete.

Förkunskaper

Grundkunskap i FAS Lön.

Medverkande

Julia Almevi Munther, LJ System

Dokumentation

Kursdokumentation med övningar och tips.

Priser

3 250 kr per deltagare. I priset ingår kursdokumentation. Priset är angivet exklusive moms. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig.
Kursen genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs minst fem personer.

Övrig information

Om du bokar rum på Hotell Lundia, Hotell Grand eller Hotell Finn, ange att du ska gå utbildning hos LJ System så ges 15% rabatt på rumspriset!

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.