Kyrkogård grundkurs - Lund

LJ System inbjuder till en tvådagars grundkurs med datorövningar där dag 1 (3/4) ägnas åt gravboken och dag 2 (4/4) åt gravskötsel. Välj om du vill gå en eller två dagar, men vi rekommenderar att du går båda för att få ett helhetsperspektiv.

Ta tillfället i akt att få lära dig mycket av de möjligheter som FAS Kyrkogård erbjuder!

Innehåll

Dag 1 Gravbok med hantering av grav, gravplats med gravplatsritning, minneslund - minnesbrev, brevtexter, gravbrev samt hantering av förrättning med fakturering av clearing via KOB och koppling till Bokning av personal och lokaler mm.
Dag 2 Gravskötsel med hantering av olika skötseltyper och dess betydelse såväl avtals- som bokföringsmässigt, utskrift av skötselavtal, rapporter för inköp/åtgärder, kundreskontradelen - fakturering, inbetalning, bokföring samt funktioner för arbetsorder - extrabeställningar och mycket mer.

Målgrupp

Personal som arbetar med kyrkogårdsadministration samt dag 2 även ekonomipersonal.

Förkunskaper

Dag 1: Inga speciella förkunskaper krävs
Dag 2: OBS! Viss kunskap om bokföringsprinciper är en nödvändighet för att tillgodogöra sig kursdagen!

Medverkande

Birgitta Walther Borg, LJ System

Dokumentation

Kurskompendium med övningsexempel, lösningar samt tips för att förenkla handhavandet.

Priser

En dag: 3 250:- exkl moms, två dagar: 5 450:- exkl moms. Priset är angivet per deltagare. I priset ingår kursdokumentation, lunch samt fika på för- och eftermiddag. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig.
Kursen genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs ett snittantal på fem deltagare/dag. Vid fullbokning får personer som anmält sig till båda dagarna förtur.

Övrig information

OBS!! Dag 1 - Gravbok hålls den 3/4     Dag 2 - Gravskötsel hålls den 4/4

Om du bokar rum på Hotell Lundia, Hotell Grand eller Hotell Finn, ange att du ska gå utbildning hos LJ System så ges 15% rabatt på rumspriset!

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.