Redovisning Bokslut & årsredovisning - Lund

LJ System inbjuder till vår populära kurs i bokslut och årsredovisning. Som vanligt genomförs kursen i samarbete med revisionsföretaget EY. Under dagen går vi igenom hur årsredovisningen ska se ut enligt det regelverk som gäller för Svenska kyrkan samt nyheter inför bokslut 2018 och kopplar detta till FAS-systemen. Många tips ges om alla de funktioner i FAS som kan underlätta såväl bokslutsarbete som löpande redovisning. Här presenterar vi mycket matnyttig information för alla som ska arbeta med bokslutet. Vi kommer också att i slutet av dagen belysa alla de nyheter som gäller för 2019.

Innehåll

Målgrupp

Personer som arbetar med bokslut och årsredovisning och personer som ska arbeta med FAS under 2019.

Förkunskaper

Viss kunskap om FAS-programmen samt bokslutsarbete. Men kursen vänder sig både till den vane användaren av FAS och den som ska göra bokslut för en församling första gången. Alla har nytta av denna genomgång som blir en bra hjälp inför arbetet med bokslut och årsredovisning men också för det fortsatta arbetet i FAS under 2019.

Medverkande

Jörgen Hentzel EY, Lena Friberg LJ System

Dokumentation

Två kurskompendier - ett med tips och exempel om årsredovisningsupplägg, nyheter, mm samt ett med anvisningar om hur arbetet bedrivs i FAS mm

Priser

3 250 kr per kursdeltagare. I priset ingår kursdokumentation (2 kompendier fullmatade med information), lunch samt fika på för- och eftermiddag. Priset är angivet exkl moms. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid tillräckligt antal deltagare, dvs. ca 20 st

Övrig information

Kursupplägg: Under dagen varvar vi tips från EY med tips i FAS för att få en direkt koppling mellan teori och praktik. Vi ger också som vanligt användbara tips för de olika delsystemen inför 2019.
Vid bokning av hotellrum på hotell Lundia, Grand eller Finn ges rabatt på rumspriset om man vid bokningstillfället uppger kurs hos LJ System.

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.