Budget i FAS - Webinar

LJ System inbjuder till ett budgetseminarium där vi går igenom alla delarna i budgetmodulen. Det här är kursen för dig som inte kan ta dig till våra kursorter. Kursen hålls nämligen som "Webinar", dvs deltagarna sitter på plats hos sig själva framför en dator, tittar på skärmen och lyssnar på kursledaren som visar funktionerna samt, kan precis som vid vilken kurs som helst, ställa frågor till kursledaren. Kursen vänder sig till alla som vill få en grundlig genomgång av budgetmodulens alla verktyg i FAS. Vi går också igenom lämpliga budgetrapporter samt ger tips om hur du jobbar effektivt i systemen. Vi tar även upp aktuella frågeställningar samt ger andra tips gällande budgetarbetet. Har du aldrig deltagit i en budgetkurs gällande FAS är detta absolut kursen för dig!

Innehåll

Målgrupp

Ekonomipersonal som arbetar med budget

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper om budgetarbete.

Medverkande

Lena Friberg

Dokumentation

Kurskompendium med detaljerade anvisningar om hur man använder FAS Budgetfunktioner mm. Du erhåller kursmaterialet i god tid före kursens genomförande.

Priser

2 290:- exkl. moms. Priset är angivet per deltagare. I priset ingår kursdokumentation. Du tillhandahåller kursmaterialet via mail med en bifogad pdf-fil. Via mail kommer du också att få noggranna instruktioner om hur du gör för att lätt delta i kursen. Din anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång, men om du får förhinder så kan naturligtvis en arbetskamrat ersätta dig. Kursen genomförs vid minst 5 antal deltagare

Du kan inte anmäla dig via hemsidan till den här kursen eftersom anmälningstiden har gått ut. Men kontakta oss på 046-14 84 00 för att få information om det finns möjlighet att komma med på kursen.